Bun venit la Cofetaria DoelPan

Cofetaria DoelPan este una din cele mai prestigioase firme din oras in domeniul cofetariei si patiseriei. Vine in intampinarea dvs. cu cele mai delicioase produse de cofetarie si patiserie pentru toate evenimentele importante din viata dvs.: nunti, botezuri, anuversari, banchete si nu numai. Va stam la dispozitie cu suporti pentru torturi, cu designe diferit, adaptatii formei si cu limita specifica greutatii dorite. Compozitia si ornamentul tortului este in functie de preferintele clientilor.

Cofetaria DoelPan dispunde de laborator propriu si are doua locatii in Ploiesti – str. Nicolae Balcescu, nr 28, (in spatele Tribunalului Ploiesti, in statia de tramvai) si a doua locatie in Kaufland Nord, str Republicii, nr. 138 si are in perspectiva deschiderea unei noi locatii in centrul comercial Afi Palace Ploiesti.

Savoarea produselor noastre este data de materiile prime de inalta calitate folosite, precum si de maiestria si imaginatia maestrilor cofetari. Gama de produse este una foarte variata din care mentionam: fursecuri de casa cu diferite creme si arome – fructe, vanilie, miere de albina, ciocolata, nuca s.a., miniaturi, prajituri la bucata, nuci, piersicute, fagure, ciocolata de casa, bomboane fondante, produse de patiserie, cozonac cu nuca, cacao, stafide si rahat, dar si torturi din care mentionam: tort doel, tort de casa, tort cu visina, tort belcolade, tort crantz, tort trilogie, tort mousse menta s.a

La cerere se executa orice reteta sau sortiment personalizat. Pentru comenzile speciale se asigura transport gratuit in intervalul orar stabilit cu clientul.

Pentru comenzi, relatii la cofetarie:

0244.526.613 (Laborator Nicolae Balcescu, in spatele Tribunalului Ploiesti)

0752.022.342 (Kaufland Nord)

In curĂ¢nd Afi Palace Ploiesti

E-mail: d_doelpan@yahoo.com